В началото на тази седмица Skoda представи ъпдейт за електрическите

...
В началото на тази седмица Skoda представи ъпдейт за електрическите
Коментари Харесай

Skoda улесни зареждането на Enyaq iV

В началото на тази седмица Skoda показа ъпдейт за електрическите Enyaq iV и Enyaq iV Coupe, който добави по-бързо зареждане и усъвършенства зареждането на двете коли. За задачата притежателите би трябвало да посетят посланичество на марката, където да бъде конфигуриран новия програмен продукт. Сега от чешката компания разпространиха известие за още една оригиналност обвързвана със зареждането, която би трябвало да улесни още повече притежателите на електрическите модели.
`Skoda

Става въпрос за функционалността Plug & Charge, която Volkswagen показа преди 8 месеца за моделите от ID серията. Благодарение на тази функционалност, притежателите на Enyaq iV ще могат непосредствено да включват кабелите от съвместимите зарядни станции и да започват зареждането на автомобила си, без това да лишава спомагателни процеси.
`Skoda

Ако не сте осведомени със зареждането на електрически коли от сходни платени зарядни станции, то нормално би трябвало да изтеглите приложение или да притежавате карта посредством която да отключите или стартирате процеса на зареждане, да включите кабела в автомобила си, а след привършване на зареждането да извършите противоположния развой. Чрез новата функционалност, притежателите на Enyaq iV ще могат непосредствено да стартират зареждането си, а сумата за изразходената сила ще се натрупа на тяхната сметка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР