Шестгодишно момче преживя ужасяващ спад на теглото до това на

...
Шестгодишно момче преживя ужасяващ спад на теглото до това на
Коментари Харесай

Момче, 6, отслабна до „теглото на тригодишно дете“, след като хвана паразит по време на ваканция

Шестгодишно момче претърпя отблъскващ спад на тежестта до това на единствено тригодишно дете след той хвана паразит по време на почивка.

Изпитанието стартира като занимателна фамилна отмора до Лестършър по време на Великден, където Джема Уестън и брачният партньор й Даниел Ропър дружно с двете им момчета, Алфред и Хенри, като част от група от девет души. Джема, която е от Gateacre в Ливърпул, описа по какъв начин в началото всичко е изглеждало изцяло обикновено, до момента в който Алфред не се разсъни една заран, малтретиран от агонизиращи болки в стомаха.

Тя сподели: „ Минаха към четири дни и започнах да получавам по-притеснен, както нормално с норовирус или нещо сходно, нормално когато коремът се изпразни, само че се уталожи, диарията го събуждаше през нощта не е постоянно срещано, защото когато си болен, нормално го преспиваш. "

Джема сподели, че Алфред е " плакал от болежка " от болките в стомаха и го завела при персоналния си доктор към четвъртия ден от болестта. Казаха й, че Алфред евентуално страда от коремна б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР