Осъждан за средна телесна повреда 77-годишен мъж е задържан за

...
Осъждан за средна телесна повреда 77-годишен мъж е задържан за
Коментари Харесай

Арестуваха 77-годишен мъж за зловещото убийство в Ботевградско

Осъждан за междинна телесна щета 77-годишен мъж е арестуван за убийството в село Новачене. Това заяви на брифинг административният началник на Окръжна прокуратура - София Наталия Николова.

Мотивът съгласно проверяващите е скандал сред двамата поради часовник, благосъстоятелност на обвинения. Прокуратурата ще изиска задържане под стража на мъжа, на който е повдигнато обвиняване, съобщи Българска национална телевизия.

В сряда стана ясно, че полицията в Ботевград проверява вероятно тежко ликвидиране . Тогава от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че за общодържавно търсене е разгласен 57-годишен мъж от с. Новачене, за който било декларирано, че е в неопределеност от няколко дни.

 Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

Открити са кости, предадени за експертиза

Намерени бяха и кости, които бяха конфискувани и предадени за експертиза, която да посочи дали са човешки. Процесуално-следствените дейности не престават.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР