Китайският собственик на Интер Милано се надпреварва да рефинансира заем

...
Китайският собственик на Интер Милано се надпреварва да рефинансира заем
Коментари Харесай

Състезанието за рефинансиране на Интер Милано изправя Oaktree срещу Pimco

Китайският притежател на Интер Милано се надпреварва да рефинансира заем от съвсем 400 милиона евро до идната седмица, до момента в който Pimco и Oaktree Capital се борят за въздействие върху бъдещето на новопревъзходния италиански футбол първенци.

Китайският търговец на дребно Suning Holdings, който има мажоритарен дял в Интер Милано от 2016 година, би трябвало да рефинансира заем до понеделник от Oaktree, един от най-големите вложители в проблематични задължения в света.

Suning се пробва да рефинансира заема с американския облигационен колос Pimco при лихвен % в тийнейджърските години. Но договарянията се усложняват от Oaktree, съгласно няколко забъркани хора.

Oaktree даде незабавен мостов заем от €275 милиона през 2021 година на Suning, гарантиран против каузи на търговеца на дребно в Inter. Това разреши на притежателите му да инжектират повече капитал в клуба, чиито финанси бяха опустошени от пандемията. Неизплатената сума от този момент набъбна до към 395 милиона евро заради годишния ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР