Жена, която измами посетителите на концерти за десетки милиони лири,

...
Жена, която измами посетителите на концерти за десетки милиони лири,
Коментари Харесай

„Кралицата на билетите“ използва десетки документи за самоличност, за да промъкне билети за концерти в схема за милиони лири

Жена, която измами посетителите на концерти за десетки милиони лири, беше наказана на четири години затвор от арбитър, който сподели, че действаше „ от лакомия “.

Мария Ченери-Уудс, която стана известна като Кралицата на билетите, управляваше своя излъган бизнес за милиони лири TQ Tickets Ltd, където употребява десетки самоличности, с цел да купува доста търсени билети за концерти от звезди като Ед Шийрън и Лейди Гага. След това 54-годишната жена продължи да препродава билетите на вторични уеб страници за билети, постоянно на мощно повишени цени, сподели арбитър.

Тя беше задържана в Кралския съд в Лийдс в петък дружно със своя чиновник Пол Дъглас, който беше наказан на затвор за две години и пет месеца.

Съпругът на Ченери-Уудс, Марк Уудс, и сестрата Линда Ченери, която също е някогашна брачна половинка на Дъглас, получиха условни присъди затвор от арбитър Симон Батист. Chenery-Woods и Douglas признаха за лъжлива търговия, само че двамата бяха наказани от жури по-рано тази година, където беше разкрито, че T...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР