Принц Хари и Меган Маркъл изпаднаха почти в истерия“, когато

...
Принц Хари и Меган Маркъл изпаднаха почти в истерия“, когато
Коментари Харесай

Хари и Меган „изпаднаха в истерия поради некомпетентност, когато благотворителността беше забранена от всички дейности“, казва експерт

Принц Хари и Меган Маркъл „ изпаднаха съвсем в нервност “, когато схванаха за драмата към тяхната щедрост в Archewell, съгласно един кралски специалист.

Организацията с нестопанска цел беше принудена да спре всички набирания на средства и разноски заради изказвания, че не е показала годишния си доклад и таксите за регистрация. Разследване обаче откри, че Archewell в никакъв случай не е бил в нарушаване на условията и всички файлове и изискваните заплащания са били изпратени и доставени до Службата на основния прокурор посредством проследявана поща и получени в точния момент. Новият статус на благотворителната организация е обновен на „ настоящ “.

Новината за драмата избухна, когато двойката беше в Нигерия, с цел да популяризира Invictus Games. Кралският създател Том Куин допусна, че Меган и Хари биха изпаднали в суматоха, когато абсурдът беше разгласен обществено.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror US.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Крал Чарлз е при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР