Тайсън Фюри се изправя срещу Александър Усик в сблъсък в

...
Тайсън Фюри се изправя срещу Александър Усик в сблъсък в
Коментари Харесай

Фюри срещу Усик: Кого ТИ искаш да победи - и няма много в това

Тайсън Фюри се изправя против Александър Усик в конфликт в тежка категория, с цел да постави завършек на всички конфликти в тежка категория в събота - само че съгласно читателите на Mirror кой ще завоюва?

Горещо предстоящият дуел ще увенчае първия неоспорим първенец в тежка категория от 1999 година, когато Lennox Lewis държеше всички трофеи в ерата на трите пояса. И с утрешния дуел, който слага на карта купите на WBC, WBA, WBO и IBF, историята ще бъде написана в конфликта на Огнения пръстен в Рияд, Саудитска Арабия. В последния си дуел актуалният първенец на WBC в тежка категория Фюри се пребори на косъм с някогашния първенец на UFC Нгану с разграничено съдийско решение. Фюри остава непобеден във всичките си 35 борби.

Украинецът Usyk също е непобеден в кариерата си от 21 борби и към момента не е побеждаван, откогато мина от тежка категория, където беше неоспорим първенец. Котката победи комфортно Джошуа в двата им дуела в тежка категория преди няколко години. В последната си борба Усик резервира световн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР