Имена на бебета, които вдъхновяват родителите в Англия и Уелс,

...
Имена на бебета, които вдъхновяват родителите в Англия и Уелс,
Коментари Харесай

Старите бебешки имена се завръщат в Обединеното кралство като разкрит списък с топ 100 за момчета и момичета

Имена на бебета, които въодушевяват родителите в Англия и Уелс, бяха разкрити в нови данни - с някои изненадващи открития.

Изборът на име за бебето в никакъв случай не е елементарен и до момента в който някои родители избират да изберат обичайните псевдоними, Службата за национална статистика (ONS) разкри кои от тях стават все по-популярни.

Данните, които ONS преди малко разгласява, обгръщат 2022 година и са най-новата публична информация за това какви имена избират родителите, когато става въпрос за именуването на новородените си.

Докато някои имена съумяха да поддържат високите си равнища на известност от данните за 2021 година, като Ноа, Оливър и Джордж остават в челните пет имена за момчета, а Оливия, Амелия, Исла и Ава остават на позициите си като първите четири имена за девойки, има и някои напълно нови записи в топ 100 и за двата пола.

За девойките необикновени избори като Офелия, Нова и Отили влязоха в топ 100 в неотдавна оповестените данни, дружно с имената Фатима и Елоиз. Що се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР