Това правителство е много опасно – засилва антиевропейските и антинатовски

...
Това правителство е много опасно – засилва антиевропейските и антинатовски
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Това правителство е вредно - с действията си засилва антиевропейските и антинатовски настроения в страната

Това държавно управление е доста рисково – ускорява антиевропейските и антинатовски настроения на България, то оказва помощ на Путин…Защото народът стартира да счита, че Европейски Съюз и НАТО са отговорни за войната в Украйна, а това става с неточности в решенията на ръководството. Това разяснява в студиото на Нова ТВ депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Ние няма да влизаме в коалиция, която има друга от проевропейската и пронатовска позиция. Кой ще стои на първия ред на Движение за права и свободи – вземат решение гласоподавателите. В Европа знаят всичко за проблема Пеевска – американският съд ще каже дали е отговорен или не. Партньорите ни знаят за нашата евроатлантическа позиция, уточни още политикът.

Цонев бе безапелационен, че Движение за права и свободи по никакъв метод не стои зад плана на Слави Трифонов - Има Такъв Народ.

Когато стартират да губят властта избрани кръгове, стартират да тиражират тезата, че Слави Трифонов е план на Движение за права и свободи. Ако беше по този начин – ние нямаше да позволим това, което става, да не се случи. Трифонов и групировката му играха за време, те възнамеряваха съставянето на кабинет на Политическа партия. Тази игра – третите избори през ноември, беше срещу ползите на страната, аргументира се той.

Цонев посочи, че Движение за права и свободи желае да няма безпорядък в ръководството, какъвто има, няма съгласуваност сред министрите.

Как при липса на ясни тактики за превъзмогване на рецесията ще ръководят страната. Нещо повече, те усилват рецесиите. Нека народът да каже дали това ръководство е положително или нездравословно, съобщи Цонев, с което даде да се разбере, че това би трябвало да стане на нови избори.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР