Том Кинг продължава да измъчва Бел Дингъл, но на зрителите

...
Том Кинг продължава да измъчва Бел Дингъл, но на зрителите
Коментари Харесай

Яростните фенове на Емердейл отправят искане към шефовете на ITV относно сюжета за малтретиране на Бел и Том

Том Кинг продължава да изтезава Бел Дингъл, само че на феновете на Емердейл им е писнало от сюжета за насилствен надзор.

След като я тласна към обвързване за цялостен живот и се опита да я принуди да има бебе, макар желанието й да се концентрира върху кариерата си, подлият наследник на Карл Кинг е малтретирал физически своята младоженка. Тази седмица обаче той съумя да убеди съселяните си, че от самото начало е бил жертва на Бел и даже употребява психологичните й проблеми против нея.

Съкрушената Бел (в ролята Идън Тейлър-Дрейпър) за жалост и без да желае му оказа помощ, до момента в който бутна Том (Джеймс Чейс) в селото пред другите поданици. Въпреки че се опасяваха за благосъстоянието на Бел, феновете от този момент помолиха шефовете да прекратят разстройващата история.

Феновете на основаната в Йоркшир драма се насочиха към обществените медии, по-специално X, другояче като Twitter, с цел да молят шефовете на сапун да сложат завършек на тъгите на Бел, като нарекоха сюжета „ ужасяващ “, както е написано: „ Сценарист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР