БИЛБАО, Испания (AP) — Барселона ще трябва да намери начин

...
БИЛБАО, Испания (AP) — Барселона ще трябва да намери начин
Коментари Харесай

Барселона търси първата си победа срещу мощния Лион във финала на Шампионската лига за жени

БИЛБАО, Испания (AP) — Барселона ще би трябвало да откри метод да надмине най-успешния клуб в женския футбол, в случай че желае да надгради своите скорошна доминация в спорта.

Каталунският клуб ще играе в четвъртия си следващ край в Шампионската лига за дами в събота в Билбао против рекордния осемкратен първенец Лион, врагът, който в никакъв случай не е успявал да победи.

Носителите на купата от Испания имат късмет за изявена победа, като най-сетне надделяха именития френски клуб и завоюваха третата си европейска купа – всичко това в границите на четири сезона.

Лион, в това време, ще се надяват да си върнат трофея, откакто не съумяха да преминат четвъртфиналите през предишния сезон и видяха по какъв начин шумът нараства към Барселона и нейните звездни играчи Алексия Путелас и Айтана Бонмати, които завоюваха награди за състезател на годината.

„ Изправяме се против тим на Барселона, който е в действителност спретнат европейски тим, и те са титулярите, тъй че ние знаем на първо място да почитаме всичките...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР