Под особено внимание през лятото за пожари ще бъдат няколко

...
Под особено внимание през лятото за пожари ще бъдат няколко
Коментари Харесай

Пожарникарите в Бургас очакват да имат много работа в кварталите „Банево“, „Черно море“ и вилните зони

„ Под изключително внимание през лятото за пожари ще бъдат няколко обитаеми места в Бургаско. Предвид статистиката през миналите години, с нараснала зоркост от страна на пожарникарите ще продължат да бъдат община Камено, обитаемоте места в северната част на община Бургас – кварталите „ Банево “, „ Черно море “, вилните зони, село Изворище, както и община Средец “. 

Това съобщи пред „ Българска телеграфна агенция “ шефът на Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на населението/РСПБЗН/ в Бургас “ комисар Николай Николаев по отношение на идния летен сезон , когато всекидневно има най-вече пожари. Той подсети, че предходната година пожарникарите са имали доста работа, а повода за това се крие във високите температурите , продължителната суша и паленето на огън навън от страна на недобросъвестни жители.  

Според Николаев РСПБЗН-Бургас е в подготвеност за горещините и дейния пожароопасен сезон. При съществени произшествия ще се търси помощ за профилирани коли и пожарникари от служби от прилежащи области. 

Празничното шествие на бургаските зрелостници мина през центъра на града

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР