Тялото на 55-годишен американски турист, който изчезна във вторник на

...
Тялото на 55-годишен американски турист, който изчезна във вторник на
Коментари Харесай

Тялото на трети чуждестранен турист беше открито в Гърция само за седмица

Тялото на 55-годишен американски екскурзиант, който изчезна във вторник на йонийския остров Корфу, беше намерено през днешния ден от плажуващ в морето покрай остарялото пристанище на Матараки, оповестява в. " Катимерини ". Властите имат намерение да правят аутопсия в болничното заведение в Корфу, показва изданието.

Мъжът, който бил на отмора в Матараки, бил в неопределеност от вторник. Изчезването му беше оповестено в полицията от негов другар в четвъртък и стартира издирвателна интервенция.

Франс прес напомня, че това е трето подред тяло на задграничен екскурзиант, намерено в Гърция в границите на една седмица.

Миналата неделя на източния егейски остров Сими беше открит мъртъв 67-годишният английски ефирен водещ Майкъл Мозли, а през вчерашния ден на остров Самос беше открито тялото на 74-годишен нидерландски екскурзиант, който бе разгласен за липсващ предходната неделя.

Още трима задгранични туристи са неопределеност в Гърция - две французойки, които са оповестени за изчезнали на остров Сикинос, а различен екскурзиант - на остров Аморгос, отбелязва Агенция Франс Прес.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР