Юки Цунода остава лоялен“ към Red Bull, но признава, че

...
Юки Цунода остава лоялен“ към Red Bull, но признава, че
Коментари Харесай

Юки Цунода ще обмисли „интересни оферти“, ако пренебрежението на Red Bull F1 продължи

Юки Цунода остава „ предан “ към Red Bull, само че признава, че може да бъде заставен да напусне, в случай че други предложения привлекат вниманието му.

Японецът е под чадъра на Red Bull във F1 от акцията през 2021 година, когато за първи път стартира да се състезава за тима на Scuderia AlphaTauri. Той остава в тима и до през днешния ден – и е на път за най-успешния си сезон до момента.

Цунода сега е десети в настоящото класиране на водача с 15 точки. Въпреки това, 24-годишният състезател призна, че може да се реалокира другаде през идващия сезон, в случай че получи оферти да остане във F1.

Неговият контракт с Red Bull изтича в края на сезона и към момента, няма доказано възобновяване. Говорейки преди Гран при на Монако този уикенд, Цунода сподели: „ Да, имам поради, към този момент съм доста удовлетворен от VCARB.

„ Искам да кажа, че в този момент се борим, като, съвсем... Да, от време на време даже като P7 или P8, тъй че имам поради други варианти... и евентуално в този момент най-хубавите тимове са много заети, тъй че... желая да кажа, вероя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР