Североамериканското подразделение на Mitsubishi Motors- Mitsubishi Motors North America (MMNA),

...
Североамериканското подразделение на Mitsubishi Motors- Mitsubishi Motors North America (MMNA),
Коментари Харесай

Mitsubishi Momentum 2030 обещава по един нов модел на година до 2030

Североамериканското поделение на Mitsubishi Motors- Mitsubishi Motors North America (MMNA), анонсира нов стратегически бизнес проект, наименуван Momentum 2030, който има за цел да подсигурява стабилизирането и усилването на позициите на компанията на локалния пазар.

Momentum 2030 планува няколко съществени точки, само че акцент в тях е проектът на Mitsubishi Motors да стартира на пазара по един нов или напълно освежен модел през всяка една от идващите до 2030-а години, като тук от марката имат намерение и да се нареждат и в два напълно нови за компанията сегмента.

Сериозни проекти имат от Mitsubishi Motors и във връзка с електрификацията на портфолиото си в Северна Америка, като приготвят нови оферти с хибридно, зареждаемо (PHEV) хибридно и напълно електрическо задвижване.

" Mitsubishi Motors е в извънредно значима точка в Северна Америка, чертаейки самоуверен, явен и изпълним проект за нашия предстоящ триумф в Съединените щати ", споделя Марк Чафин, президент и изпълнителен шеф на MMNA. " Следващите 10 години ще бъдат чудесни за тази марка. Mitsubishi Motors Corporation прави сериозна инвестиция, с цел да подсигурява нашето общо бъдеще. Momentum 2030 ще докара до повече продажби, повече услуги, повече коли Mitsubishi на пътя и повече дилъри на Mitsubishi в страната ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР