Технически проблем принудил самолет E195LR на полските авиолинии, изпълняващ полет

...
Технически проблем принудил самолет E195LR на полските авиолинии, изпълняващ полет
Коментари Харесай

Александър Йорданов преживя кошмар в самолет

Технически проблем принудил аероплан E195LR на полските авиолинии, изпълняващ полет от Варшава за Брюксел, да се отклони към немския град Дюселдорф и да кацне спешно на 24 януари следобяд, предава aviation24.be.

Сред стреснатите от сериозната обстановка пасажери на борда е бил и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Александър Йорданов, както и други членове на Екологичен потенциал, оповестява " 24 часа ".

Около 40 минути след излитането, до момента в който на височина 34 000 фута, летателната машина записва проблем с налягането. Пилотите са принудени да разгласят спешна обстановка и бързо да се спуснат на 10 000 фута височина, след което да се отклонят към немския град Дюселдорф. По-късно различен аероплан транспортира блокираните пасажери до Брюксел. Той е извършил и мощно забавения противоположен полет LO234 от Брюксел до Варшава.

Кадрите на преживения от пасажерите смут пуска във Facebook полският политик Роберт Бидрон. От видеото се вижда, че пътуващите прецизно са следвали инструкциите на екипажа, като сграбчват бързо кислородните маски.

На борда е имало декомпресия, само че екипажът овладял трагичната обстановка.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР