Пари има - и за образование, и за здравеопазване и

...
Пари има - и за образование, и за здравеопазване и
Коментари Харесай

Асен Василев в Плевен: „Пари няма“ вече не е извинение, защото пари има - и за образование, и за здравеопазване

" Пари има - и за обучение, и за опазване на здравето и към този момент " пари няма ", не е опрощение. Обаче, с цел да се харчат качествено би трябвало да се види по какъв начин избираме хората, които ги харчат -на всякакво равнище, и това ще бъде огромната смяна. Това ще ни прави същински европейци, само че това е и борбата на нашето потомство ".

Това сподели в Плевен съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев.

В срещата с жители взе участие иакад. Николай Денков, който показа акценти отнаправенотопо време на ръководството на ръководеното от него държавно управление. Акад. Денков уточни конкретнирезултативъв всяка една икономическа сфера, както и в образованието, обществените действия, спорта. Отбеляза подсигуреното финансиране за плановете на общините, като единствено за три месеца броят на плановете се нараснал три пъти.

Акад. Николай Денков напомни и нарастването с 30 % на заплатите на чиновниците в сферата Отбрана и сигурност.

Той акцентира ролята на лидера на листата на Политическа партия Демократична България за Плевен Богдан Богданов, който като министър на стопанската система е върнал 64 милиона лв. за учебните заведения, както и това, че безусловно спасяваПловдивския панаир.

В препълнената зала " Катя Попова " в Плевен, Асен Василев сподели, чепо-голямата част от българите желаят да бъдат провеждани почтени състезания за ръководителите на значимите в страната институции и регулатори.

" Хората искатнормално опазване на здравето, европейски приходи, качествено обучение за децата си и рано или късно това ще се случи, тъй като в това е бъдещето ". Василев акцентира, че всичко това може да се случи по-бързо, в случай че хоратаизлязатда гласоподават.

Водачът на листата на обединението " Продължаваме промяната – Демократична България " за 15-ти МИР– Плевен, Богдан Богдановпредстави претендентите за народни представители, а кандидатътза евродепутат от обединението Искрен Митев насочи към тях специфичен привет.

Богдан Богданов сподели: " Общините на север от Стара планина получават за общински проектинай-малко пари през последните години, само че това стартира да се трансформира, освен тъй като средствата към този момент са транспарантни, а и тъй като всяка дребна оббщина има към този момент достъп до тези средства. За област Плевен единствено за тази година са утвърдени 42проекта за близо 87 милиона лв., от които 40 млн за инфраструктура, ВиК планове - 22 млн лв., спорт и отдих 11 млн лв., 6 милиона за просвета. Това са планове, които ще се осъществят без значение от това, койе през днешния ден в Министерски съвет, тъй като тези планове към този момент не зависят от благоволението на един избран човек. Те зависят от бюджета, който към този момент е гласуван, зависят от това, каква е волята на Парламента и на хората, които в действителност са избрали хората там ".

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР