Градинарите откриват как хортензиите и розите могат да получат тласък

...
Градинарите откриват как хортензиите и розите могат да получат тласък
Коментари Харесай

Една съставка от кухненски отпадъци, която кара хортензиите и розите да растат „по-големи и по-добри“

Градинарите откриват по какъв начин хортензиите и розите могат да получат подтик за разцвет от непредвидена кухненска съставна част.

Докато мнозина се обръщат към купените от магазина торове, някои запалянковци със зелени пръсти шумят за потреблението на останки от наслойка от кафе като естествена растителна храна.

Ако имате кафе машина, може просто да ги изхвърлите, откакто приключите с приготвянето чаша - само че те в действителност могат да бъдат тъкмо това, от което вашите цветя се нуждаят, с цел да цъфтят тази пролет. Това е по този начин, тъй като те са богати на хранителни субстанции, като азот, и са цялостни с калий и фосфор, което ги прави превъзходен тор. Може даже да откриете, че вашите хортензии получават кондензиран колорит на синьото, оповестява Daily Express.

Една жена, любопитна по отношение на този способ, посегна към Фейсбук страницата Gardening Hints and Tips и попита: „ Чувала съм страхотни неща за потреблението на наслойка от кафе в градината, само че дали те ще усилят цъфтежа на моите рози и хортензии? Ако е по този начин, въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР