В дело се твърди, че 22-годишна майка е трагично убита,

...
В дело се твърди, че 22-годишна майка е трагично убита,
Коментари Харесай

Майка, на 22, убита, след като „фалшива въздушна възглавница избухна като граната“ по време на сблъсък, се казва в делото

В дело се твърди, че 22-годишна майка е трагично убита, когато „ подправена въздушна възглавница “ експлодира при злополука.

Destiny Marie Byassee умря при злополука в Пунта Горда, Флорида, на 11 юни предходната година единствено на 22 години. Според отчетите в делото се споделя, че въздушната възглавница се е отворила при злополуката, само че е „ детонирала като граната и изстреля железни и пластмасови шрапнели в кабината на транспортното средство. “

Искът, заведен от името на бабата, брачна половинка, майката и двете деца на Byassee, продължава: „ Няколко фрагмента от гърмежа удариха госпожа Byassee в лицето, глава и шия, което в последна сметка я умъртви. ”

Жалбата е подадена до 17-ти правосъден областен съд за окръг Брауърд. Адвокатът на фамилията Андрю Феликс сподели, че Chevrolet Malibu, забъркан в злополуката, е бил в различен случай през септември 2022 година, където се е отворила въздушната възглавница.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Полицейското опълчване приключва с пожар с мъж, който прострелва бебето си, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР