Беше точно преди шест години на днешния ден, когато Меган

...
Беше точно преди шест години на днешния ден, когато Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл „напусна покойната кралица неудобно“, след като жестът на вдигане на очи наруши традицията

Беше тъкмо преди шест години на днешния ден, когато Меган Маркъл опустоши по пътеката, с цел да се омъжи за принц Хари на обилна гала в замъка Уиндзор.

Цялото кралско семейство се събра в параклиса " Сейнт Джордж ", с цел да види по какъв начин двойката си разменя обети, до момента в който Меган удиви в зашеметяващата си сватбена рокля на Givenchy. Денят сякаш мина безпроблемно, което се оказа облекчение за мнозина - защото в навечерието на прелестния ден имаше известно напрежение, изключително що се отнася до бащата на Меган.

С по-малко от седмица преди главното събитие, бащата на Меган разгласи, че няма да участва заради опасения за здравето, оставяйки булката без никого, който да я разведе по пътеката. Сегашният крал Чарлз се намеси в последния час, само че стоплящият сърцето му жест накара починалата кралица да се „ не усеща удобно “, се твърди в книга.

Тъй като нямаше кой да я изпрати до пътеката, бъдещият тъст на Меган Чарлз, който по това време към момента беше принц на Уелс, предложи д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР