Меган Маркъл промени начина, по който светът гледа на излъскания

...
Меган Маркъл промени начина, по който светът гледа на излъскания
Коментари Харесай

Меган Маркъл ще продължи да разтърсва кралското семейство въпреки Megxit

Меган Маркъл промени метода, по който светът гледа на излъскания кралски имидж на кралското семейство, оставяйки облак от неустановеност по отношение на това, че членовете са расисти.

Херцогинята на Съсекс ще продължи да провокира английската подчиненост по отношение на расовите връзки, макар че Мегксит и тя и принц Хари се отдръпват от кралските отговорности. Съпругът на Меган принц Хари беше незаслужено изтласкан от висши кралски особи, като поддържа изказванията на Маркъл за незаслужено отношение в двореца - това е прозрението на откритата активистка за расовите връзки, риалити звезда и юрист Федра Паркс.

Бивша същинска стопанка от Атланта Федра похвали Маркъл, защото тя „ отстояваше позицията си “, отправяйки телевизионните изказвания към Опра Уинфри. Федра счита, че Маркъл би трябвало да работи „ по-усилено “ поради цвета на кожата си, с цел да бъде чут гласът й. Федра, която се е сблъсквала с расизма от времето си в очите на обществеността, похвали Хари за това, че не се поддаде на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР