ЧИКАГО (АП) — Сенатор Тами Болдуин, изправена пред тежка битка

...
ЧИКАГО (АП) — Сенатор Тами Болдуин, изправена пред тежка битка
Коментари Харесай

Флибустерът на Сената е пречка пред всеки национален законопроект за абортите. Демократите провеждат кампания за това

ЧИКАГО (АП) — Сенатор Тами Болдуин, изправена пред тежка борба за преизбиране в една от конкуренциите, които ще дефинират контрола над Конгреса, направи отбраната на репродуктивните права крайъгълен камък на своята акция и тя е подготвена да поддържа това, като даде обещание да промени разпоредбите на Сената за пиратство, в случай че демократите запазят контрола над камарата.

Демократът от Уисконсин сподели, че предприемането на тази стъпка е належащо, с цел да се подсигурява, че дамите във всеки щат – не държавното управление -– могат сами да решат дали да създадат аборт. Като част от акцията си, тя предизвестява, че републиканците може също да се насочат към флибуст, с цел да наложат национална възбрана на абортите, в случай че надделеят през ноември.

„ Републиканците са показвали още веднъж и още веднъж, че няма да се спрат пред нищо в преследването си за управление на телата на дамите – и аз им имам вяра, ” сподели тя. те биха подкрепили прекъсването на флибустера, с цел да го създадат. Това се трансформира в основна тематика за диалог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР