Забраната за каруци и конски впрягове на територията на София

...
Забраната за каруци и конски впрягове на територията на София
Коментари Харесай

Закони ли: Каруци с невръстни хлапета се движат из центъра на София

Забраната за каруци и конски впрягове на територията на София е в действие към този момент две години. Солени са и санкциите за нарушавания. Това, обаче не стопира ромските  " братя ". 

Читател на Sofia24.bg ни изпрати фотоси на следващото нарушаване. Става въпрос за директна на бул. " Тодор Александров ", в сектора сред " Опълченска " и " Константин Величков ", води се необятен център.

Каруцата стопира, бащата скача и стартира да товари разнообразни " благосъстояния ". Във возилото остават две невръстни хлапета, едното - на не повече от 5 години. Трябва да признаем, че конят е от добре охранените, а притежателите са се погрижили и за това естествените му потребности да не се сипят по паважа. 

Всичко до тук е добре, само че замисляме се - тези закони, които се пишат, за какво важат за едни, а други минават метъра. Най-бързата прилика е за нередовните пасажери в градския превоз. Контрольорите подминават другия етност, само че глобяват възпитаник, не запомнил да възобнови преференциалната си карта...

Изводи не вършим, мнение не постановяваме, просто споделяме реалност! Кон с каруца обикаля центъра на столицата...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР