Тече четвърта минута след 120-ата. Турският рефер къса нервите на

...
Тече четвърта минута след 120-ата. Турският рефер къса нервите на
Коментари Харесай

Целеустремен и Силен - Клуб на Адреналина!

Тече четвърта минута след 120-ата. Турският рефер къса нервите на " алена " България от първата, прави всичко допустимо ЦСКА да отпадне от Виктория. Така, както сътрудника му от Португалия в Пилзен. Не надува свирката за финален път в срещата, отсъжда корнер и чака. " Червените " са с двама по-малко в наказателното си поле - Жорди Кайседо е изпъден, а в офанзива се включва даже вратарят на гостите. Центриране, изчистване на топката и най-сетне завършек на един мач, който може да бъде изигран единствено от популярен тим като ЦСКА. Следват минути на дива еуфория, футболна полуда, адреналин до краен лимит, нирвана...

Ето част от мненията на хората към мен, които не могат и не желаят да крият сълзите си от наслада:

" Мога да сравня този миг единствено с раждането на двете ми деца! "

" Това не може да го изживееш с никоя жена! "

" Казах ти - 3:0 ще е! Нямаме право да не имаме вяра на ЦСКА! "

И още, и още...
 Снимка 544521
Източник:

Най-успелият български футболист за всички времена, кавалерът на " Златната топка " Христо Стоичков дълго приказва с делегатите на мача. Те го гледат с удивление, добре знаят кой е той и какво е постигнал.

По стълбите от ложата постепенно слизат още митове - Димитър Пенев и Петър Жеков се крепят на разположение, Димитър Якимов минава пред тях, зад тях е Джони Велинов... Съзвездие, което не може да видите и в небето. А ЦСКА, който докосна небето с успеха си над Базел в Швейцария, в този момент не го направи. Постигна освен това. ЦСКА е над небето, ЦСКА е необятна футболна галактика! При третия гол всички тези митове се радват като дребни деца. Някои от тях също са с насълзени очи. Защото тимът, за който дадоха живота си и не престават да го вършат отново е мощен, огромен и приет в Европа.

Целеустремен тим. Такъв е " армейският " сега. Знае какво може, какво желае и се бори до последно, с цел да го получи. " Червените " имат най-точния треньор - Стойчо Младенов, имат отбор, формиран от отлични футболисти и прелестни хора. Второто следващо присъединяване в групи на европейски шампионати е нещо огромно. Но яденето идва с апетита. Време е ЦСКА освен да влезе, само че и да излезе от груповата фаза. Лудите вечери да продължат и напролет.
 Снимка 544522
Източник:

Силен тим. ЦСКА не се плаши от нито един противник - нито от БАТЕ, нито от Базел, нито от Рома, нито от другите богаташи с голям бюджет - Осиек и Рома. ЦСКА демонстрира същинското си лице точно там, където би трябвало - в Европа. " Червените " се връщат към корените си и стават непрекъсната големина зад граница.

Клуб на адреналина! Това е ЦСКА и всеки един на трибуните нощес или пред тв приемниците ще го удостовери. Капката катран в " алената " каца с мед е единствено неналичието на повече аудитория. Но, бъдете сигурни, тя занапред ще се завръща. Не би трябвало да е по този начин - ЦСКА се нуждае от 12-ия си състезател и в сложни времена. Но въпреки всичко сме в България, очевидно футболната ни просвета е такава, а последователите претенциозни повече от естественото.

И 1000 реда да напиша, тази страст не се предава с думи. Трябва да се усети с всеки сантиметър от кожата, с всеки темп на сърцето и с цялата душа. Може да кажем единствено едно - благодарим ти, ЦСКА!
 Емоцията от
Емоцията от " аления " успех (СНИМКИ)

ЦСКА с велика европейска вечер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР