Джеръми Кларксън отхвърли твърдението на Серхио Перес, че Кевин Магнусен

...
Джеръми Кларксън отхвърли твърдението на Серхио Перес, че Кевин Магнусен
Коментари Харесай

Джереми Кларксън раздели феновете на Формула 1 с твърдението за катастрофата на Серхио Перес в Монако GP

Джеръми Кларксън отхвърли изказванието на Серхио Перес, че Кевин Магнусен е отговорен за тежката им злополука в Гран при на Монако.

Red Bull имаше презрян уикенд в Княжеството, изключително що се отнася до мексиканския им водач. Той не съумя да излезе от Q1 в квалификацията и надпреварата му продължи единствено няколко секунди преди контакт с Haas на Magnussen.

Те се допряха, до момента в който се състезаваха нагоре по хълма след първия завой и Red Bull беше изпратен въртене в бариерата. Огромно количество парчета бяха разпръснати по пистата, до момента в който съотборникът на Магнусен в Хаас Нико Хюлкенберг също беше забъркан в мелето.

Много почитатели побързаха да насочат с пръст Магнусен, който е виновен за няколко произшествия в последно време и събра 10 наказателни точки този сезон. Но водещият на The Grand Tour Кларксън не е склонен.

" Според мен това не беше неточност на K Mag ", написа той в обществените медии. Естествено, това провокира доста диспути измежду почитателите, в това число доста от тези, които с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР