Американската сърдечна асоциация предупреди, че 90 процента от ваксинираното население

...
Американската сърдечна асоциация предупреди, че 90 процента от ваксинираното население
Коментари Харесай

Безсрамна лъжа за ковид ваксините плаши не само американците

„ Американската сърдечна асоциация предизвести, че 90 % от имунизираното население против Ковид в този момент страда от сърдечни болести, породени от имунизациите “, се твърди в текст, оповестен на уеб страницата The People`s Voice. Има обаче един огромен проблем с това изказване – Американската кардиологична асоциация в никакъв случай не е заявявала сходна теза, а проучванията, на които се базират създателите на текста, се занимават с появяването на избрани болести в интервала от 2011 до 2020 година, т.е. преди пандемията и появяването на ваксини против covid-19.

" Според нови проучвания голям брой имунизирани хора имат сърдечносъдово-бъбречно-метаболитен синдром. Всички значими органи в тялото са наранени от него, в това число сърцето, мозъкът, бъбреците и черният дроб, до момента в който най-тежките увреждания настъпват в кръвоносните съдове, сърдечния мускул и сърдечно-съдовата система ", гласи текстът на уеб страницата The People`s Voice, прочут с подправените си вести, които се споделят в обществените мрежи.

Авторите на текста се базират на проучването, само че не дават линк към него, а към текст в още по-съмнителен уебсайт - Armageddon Prose, чието заглавие е " Мистериозният синдром на разрушеното сърце визира 90 % от популацията на Съединени американски щати ",

" Тези изказвания в обществените мрежи не могат да бъдат приписани на Американската кардиологична асоциация ", сподели Сюзън Грант, представител на асоциацията, пред USA Today.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР