Интелигентният Glass TV на Sky предлага безпроблемен начин за настройване

...
Интелигентният Glass TV на Sky предлага безпроблемен начин за настройване
Коментари Харесай

Купувачите на Argos се втурват да грабнат новия съперник на Sky TV, който ви позволява да предавате съдържание безплатно

Интелигентният Glass TV на Sky предлага безпроблемен метод за конфигуриране на наличие, без да е належащо антена, пробита в стените ви. Този екран за поточно предаване, чиято цена сега е понижена, употребява интернет, с цел да предава спорт, развлечения и филми на 4K екрана и точно тази безпроблемна конфигурация го направи толкоз известна алтернатива за домовете в Обединеното кралство. Единственият проблем със Sky Glass е, че коства повече (£26 на месец) за прибавяне на спомагателни неща за гледане, което значи, че месечните сметки могат да стартират да се натрупват.

Това не е казусът с Freely, който, т.к. името подсказва, е изцяло гратис за потребление. Тази най-нова платформа за стрийминг започва предишния месец с функционалности като цялостен ефирен плановик, алтернатива за пауза на телевизия онлайн и цялостни рекомендации за неща, които да гледате. Има даже опция да видите какво следва и в този момент следва посредством подреден Mini Guide, който изскача в долната част на екрана.

Ако мисъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР