Вижте подробностиЦСКА преговаря с национал на четвъртите в света Мароко.Армейците“

...
Вижте подробностиЦСКА преговаря с национал на четвъртите в света Мароко.Армейците“
Коментари Харесай

ЦСКА взима национал на Мароко

Вижте детайлности

ЦСКА договаря с национал на четвъртите в света Мароко.

„ Армейците “ желаят да привлекат левия краен защитник Яхия Атият Алах, написа „ Телеграф “. Той записа 6 мача за своята страна при историческото класиране в топ 4 на Мондиал 2022 в Катар. Там бранителят записа 6 мача, като бе титуляр при успеха с 1:0 над Португалия на четвъртфиналите и в мача за 3-тото място против Хърватия (1:2).

29-годишният Алах минава в съветския Сочи през февруари, само че тимът изпадна от локалната Премиер лига. Футболистът има уговорка в контракта си, която му разрешава да напусне отбора, в случай че изгуби мястото си в елита. Специализираното издание Transfermarkt прави оценка Алах на 2,5 млн. евро. ЦСКА обаче може да заплати за него много по-малко. Предполага се, че Сочи ще желае да си върне парите, които е дал на Видад (Казабланка) – 500 хиляди евро. Алах бе в състава на Мароко и за Купата на Африка, като взе присъединяване в две срещи.

„ Червените “ са пред контракт с още един чужденец. Става въпрос за сръбския нападател Огнен Ожегович. 29-годишния стрелец игра през последния сезон за гръцкия първокласен Кифисия, за който означи 16 гола в 30 мача. Договорът му обаче изт

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР