Първоначалният етап на една връзка обикновено е истинско увеселително влакче

...
Първоначалният етап на една връзка обикновено е истинско увеселително влакче
Коментари Харесай

Има 5 шокиращи причини повечето мъже да се променят след медения месец

Първоначалният стадий на една връзка нормално е същинско увеселително влакче от страсти.
С обичания ви сте луди един за различен и нямате нищо срещу да го показвате пред света. Двамата употребявате всеки свободен миг, с цел да прекарате времето си дружно и е повече от явно, че нещата сред вас стават съществени.
Не бихте могли да бъдете по-щастливи, тъй като наподобява, че най-сетне сте блъснали джакпота.
И тогава, в някакъв миг, вълнението изчезва и всичко се трансформира надали не за една нощ. Изведнъж като че ли не можете да разпознаете мъжа, с който имате връзка и не можете да спрете да се чудите какво се е объркало.
Ще ви разкрием 5-те най-често срещани аргументи, заради които някои мъже се трансформират, откакто етапа на медения месец на връзката завърши:

1. Мъжът най-сетне демонстрира същинското си лице
Една от аргументите, заради които гаджето ви фрапантно се е трансформирало към по-лошо, откакто всичко е било отлично първоначално, е, че той в действителност не се е трансформирал – той е бил подобен от самото начало. Той явно се е стараел да бъде някой различен, с цел да ви се хареса, единствено и единствено да може да ви завоюва и да влезе в главата, сърцето и леглото ви. Но никой не може да се преструва постоянно. И не щеш ли маската на вашия господин Перфектен най-сетне пада и той ви демонстрира същинското си лице и същина, които може да не ви се харесват изключително. Другият вид е да сте го гледали от самото начало през розови очила. Възможно е да сте се влюбили толкоз мощно в този мъж първоначално, че сте решили да погледнете оттатък неговите дефекти и недостатъци, които в този момент стартират да ви тормозят съществено. Обичайно е да идеализираме хората, в които се влюбваме, тъй че вие не сте изключение.

2. Започва да ви приема за даденост
Когато сте срещнали този мъж за първи път, той се е опитвал толкоз доста да ви завоюва и впечатли, че чак сте се главозамаяли. Тук не приказваме единствено за скъпи дарове или за срещи в първокласни заведения за хранене – приказваме за обстоятелството, че този мъж е бил подготвен да направи всичко належащо, с цел да ви направи щастлива и да знае, че той е повода за усмивката ви. И всичко това е траяло досега, в който той към този момент е бил сигурен в възприятията ви към него. Сега, откакто той знае, че вие сте компактно до него и нямате желание да си тръгвате, той внезапно стартира да се държи друго. Този мъж стартира да има вяра, че вие сте му в забрадка вързана и стартира да  се държи по този начин, като че ли няма смисъл да поставя повече усърдие за връзката ви. Ако това се случва във връзката ви, повече от явно е, че приятелят ви е почнал да ви приема за даденост. Той е привикнал с наличието ви и е уверен, че няма в никакъв случай да го изоставите, без значение по какъв начин се държи с вас.

3. Вече го няма вълнението
Един от признаците на етапа на медения месец на всяка връзка са пеперудите в стомаха, които ни гълтам изцяло. Вашият другар не е бил изключение. И той е бил влюбен във вас първоначално  и е проявявал тази пристрастеност и неспокойствие, които са го карали да се старае да е най-хубавият мъж на света. Но в случай че тези пеперуди към този момент ги няма, допустимо е да няма и диря от мъжа, който той е бил първоначално. Възможно е той в никакъв случай да не ви е обичал същински, а да е бил влюбен единствено в концепцията за новата обич. Въпреки че можете да се опитате да съживите романтиката между тях, суровата истина е, че най-вероятно сте били просто нещо краткотрайно за този мъж. Ако след прекосяването на първичната пристрастеност той не стартира да демонстрира същински и по-дълбоки усеща към вас, значи посред ви няма същинска връзка.

4. Този мъж  не си пада по сериозните връзки
Друга причина, заради която множеството мъже се трансформират след края на етапа на медения месец, е фактът, че на някои от тях стартира да им липсва ергенският метод на живот, който са водели, до момента в който са били необвързани. Ако вашият обичан в никакъв случай не си е падал по сериозните връзки и не счита, че се нуждае от такава, с цел да е благополучен, той ще стартира да го демонстрира. Да, може всичко посред ви да е вървяло отлично, до момента в който връзката ви е била цялостна със слънчева светлина и рози, само че в този момент, когато има някои неща, върху които би трябвало да се работи и откакто сте се изправили пред първото си предизвикателство като двойка, той внезапно взема решение, че това не е за него. Той схваща, че не тази връзка е неговият приоритет в живота му към този миг. Този мъж явно се е уморил да бъде част от съществени връзки, или тъй като не е задоволително зрял, или не желае да бъде тъкмо с вас в този екип. Но в това време той може и да не знае по какъв начин да прекъсне нещата от боязън, че в случай че ви напусне, ще допусне неточност. Или може да продължава да се самозалъгва, че ще откри метод да се оправи със зрелия ангажимент и че желанието му за ергенски живот ще премине. И в двата случая вие ще сте пострадалата.

5. Мъжът страда за някогашната си
Не ни е прелестно да ви го споделяме, само че истината е, че някои мъже влизат в нова връзка с вярата да преодолеят жена от предишното си. И има възможност вашият да е един от тези мъже. Може да се е опитал да се увери, че е подготвен за връзка с вас, когато явно не е бил. Или последователно е схванал, че към момента има усеща към някогашната си, които настойчиво се е опитвал да потисне. В същото време той е знаел, че няма късмет да се събере с нея, а не е желал да губи и вас. Така или другояче, една от опциите за какво вашият мъж се е трансформирал в последно време като държание към вас, може да е фактът, че той към момента носи прочувствен багаж от предишното си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР