Карлос Алкарас за пореден път доказа, че няма така лесно

...
Карлос Алкарас за пореден път доказа, че няма така лесно
Коментари Харесай

Карлос Алкарас и Nike - любов за милиони

Карлос Алкарас за следващ път потвърди, че няма по този начин елементарно да се откаже от фантазията си да бъде номер едно в тениса. След купата от Roland-Garros 2024 това остава осъществимо.
 След Roland-Garros - и Карлос Алкарас измести Новак Джокович
Алкарас измести Джокович, само че остава ли Григор Димитров в топ 10

Ето какви промени настъпиха в класирането на най-дорите 10 в света

Испанецът към този момент има извоювани три от четирите шампионата от Големия шлем, като му остава да завоюва само купа от Australian Open.

Развиващата се със светлинна скорост кариера на Алкарас може да бъде изстреляна в друго измерение чрез новия му контракт с Nike. 

От испанската медия Sports Business Journal настояват, че Карлос Алкарас е подписал нов контракт с, който ще му даде опцията да сътвори свое лично лого. Нещо, което досега компанията е правила в тениса единствено за и.

Твърденията са, че новият контракт на 21-годишния тенисист ще му носи сред 15 и 20 милиона $ на година през идващите 10 години, пише Sports Illustrated.
 Рафаел Надал е навън от Wimbledon 2024 - за какво испанецът няма да играе в шампионата
Рафаел Надал е навън от Wimbledon 2024 - за какво испанецът няма да играе в шампионата

Ето какви са целите му

След триумфа на Roland-Garros 2024 Карлос Алкарас съумя да запише още едно забележително постижение. Въпреки нежните си години, той към този момент има извоювани на 30 милиона $ от наградни фондове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР