Близо две години след като разкри, че е диагностицирана със

...
Близо две години след като разкри, че е диагностицирана със
Коментари Харесай

Селин Дион на косъм от смъртта - певицата открито за тежката битка с болестта в I Am: Céline Dion

Близо две години откакто разкри, че е диагностицирана със Синдром на скованата персона, Селин Дион е подготвена да опише повече за битката си с подлото заболяване в документалния филм I Am: Céline Dion. В началото на годината стана ясно, че певицата ще повдигне завесата за най-трудната си борба до момента, към която можем да надникнем с първия филмов откъс на кино лентата, който към този момент е реалност.
 Селин Дион за живота й с неврологичното заболяване и вярата за знамение
Селин Дион за живота й с неврологичното заболяване и вярата за знамение

Ще я забележим ли още веднъж на сцената

Първите фрагменти на двеминутното видео ни връщат в ретроспекция към моменти от кариерата на. По-нататък обаче виждаме певицата сега, в който признава, че е била диагностицирана с рядкото неврологично заболяване.

" Преди не бях подготвена да кажа нищо. Но в този момент съм подготвена ", споделя още тя.

В филмовия откъс клиповете от минали концерти на  се редуват с такива, които демонстрират какъв брой по-различен е животът ѝ в този момент - работата в студиото и осъществяванията на сцена са изместени от визитите ѝ при медицински експерти. Както е издавала и преди, най-трудното за нея сега е невъзможността ѝ да пее пред почитателите си.

" Не е мъчно да направиш шоу, мъчно е да отмениш шоу. Работя настойчиво всеки ден, само че би трябвало да призная - мъчно е. Липсва ми толкоз доста. Хората. Липсват ми те. Ако не мога да търча, ще вървя. Ако не мога да ходя, ще пълзя. Но няма да спра ", са част от прочувствените думи на  в филмовия откъс.

Това, което я стимулира на фона на сложната битка с заболяването, е задачата ѝ да се завърне още веднъж на сцената. Силният ѝ дух проличава от признанието, че гледайки живота си, продължава да обича всяка част от него.

Откакто е диагностицирана със болестта,  все по-рядко посещава обществени събития и значително стои надалеч от светлината на прожекторите. Въпреки това през февруари излезе на сцената, на която бяха раздадени премиите Грами, с цел да връчи грамофончето на Тейлър Суифт.

" Благодаря на всички. Обичам ви. Когато споделям, че съм щастлива да бъда тук, в действителност го споделям от сърце ", сподели  на публиката, която я посрещна с аплодисменти.

Макар че най-малко в скоро време почитателите на певицата няма да могат да видят и чуят нейно осъществяване онлайн, няма да им се постанова да чакат дълго до излизането на документалния ѝ филм. Премиерата на  е на 25 юни в Prime Video, като дни преди този момент ще излезе и изявлението ѝ с американската водеща Хода Котб.

В фрагмент от изявлението тя разкрива, че борбата с заболяването на певицата едвам не ѝ е коствала живота.
 Селин Дион след диагнозата - усмихната в компанията на трите си деца
Рядката фотография на Селин Дион, която никой не очакваше

Какво се случва с певицата

" В един миг Селин Дион (сега тя е доста по-добре), само че в един миг съвсем умира. Беше толкоз разтърсващо за мен и вълнуващо - не можех да допускам какво са съумели да уловят в този документален филм ", споделя водещата.

I Am: Céline Dion е от 25 юни в Prime Video
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР