Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович ще участва както

...
Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович ще участва както
Коментари Харесай

Джокович се пуска и на двойки на Мастърс-а в Париж

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович ще взе участие както на сингъл, по този начин и на двойки на шампионата от сериите „ Мастърс “ в Париж идната седмица. Той се завръща към спортни дейности за първи път след провалянето си във финала на Откритото състезание на Съединени американски щати от руснака Даниил Медведев.

Сърбинът, който дружно с Роджър Федерер и Рафа Надал има по 20 трофеи от Големия шлем, не е играл към този момент повече месец.

34-годишният Джокович ще бъде подложен под №1 на шампионата в Берси, където е петкратен първенец, а също по този начин ще си партнира със своя съотечественик Филип Краинович предвид на някои тренировки преди Купа Дейвис в края на ноември.

„ Той ще играе с Краинович, негов сътрудник за Купа Дейвис. Джокович сподели, че ще се ангажира да играе за Купа Дейвис за родината си. Ето за какво искаше да играе на двойки тук. Не го виждаме постоянно да играе на двойки, тъй че сме удовлетворени. Рядко е да видите номер 1 да играе на „ Masters 1000 “ и на двойки “, съобщи шефът на шампионата Гай Фогет пред „ Ройтерс “.

Джокович нямаше доста добър шанс при жребия на сингъл в Париж Мастърс и ще започва против италианеца Фабио Фонини или Мартон Фучович от Унгария.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР