Според еврокомисаря по заетостта, социалните въпроси, умения и трудовата мобилност

...
Според еврокомисаря по заетостта, социалните въпроси, умения и трудовата мобилност
Коментари Харесай

Мариан Тейсен: Транспортът трябва да бъде поставен в рамките на законодателство

Според еврокомисаря по заетостта, обществените въпроси, умения и трудовата подвижност Мариан Тейсен, е належащо превозът да бъде подложен в границите на законодателство, друго от това на директивата за командированите служащи.

Българските евродепутати стачкуваха в общо писмо против смяната точно в частта „ превоз “. На въпрос дали е разговаряла с нашите евродепутати, чиято позиция, по наша информация, остава непроменена, Комисар Тейсен отговори:

Мисля, че всички разговаряха между тях, доста хора направиха отстъпки и биха могли да трансформират част от позицията си. Ще забележим най-после какво ще е отношението към целия пакет. Имаше, в действителност забележки, само че постоянно сме имали отворени и положителни връзки с българите. Така че дано да забележим.

Въпросът беше издигнат у нас още при визитата на френския президент Еманюел Макрон през август. Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер неведнъж приказва против, по думите му, обществения дъмпинг, налаган от служащи от страни от Източна Европа в Западната й част. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР