Добро утро!Най-важното е тук:Корупцията след изборитеПродажбата на ПИБ19 май в

...
Добро утро!Най-важното е тук:Корупцията след изборитеПродажбата на ПИБ19 май в
Коментари Харесай

Три минути: ДАНС ще бори вятърни лифтове. Корупцията ще продължи и след изборите. Какво се случи през 89-та в Джебел

Добро утро!

Най-важното е тук:
Корупцията след изборитеПродажбата на ПИБ19 май в Джебел
и министърът на външните работи на страната Хосеин Амир-Абдолахян починаха при злополука с хеликоптер.

Смъртта на Раиси слага началото на борба за замяната му, която ще има дълготрайни последствия за висшето духовенство в ислямската република. към този момент пое президентските отговорности в качеството си на изпълняващ длъжността.

Раиси беше считан за най-вероятния идващ висш водач на Иран. Той беше ултраконсервативен и беше именуван от критиците си „ касапинът от Техеран, събрана от сътрудника Киан Шарифи.

В можете да видите и за какво Раиси ще бъде запомнен главно с изтезания и репресии.

В понеделник прокурор към изиска да бъдат издадени заповеди за арест на водача на Хамас Яхия Синуар и израелския министър-председател Бенямин Нетаняху. Те са по обвинявания във военни закононарушения и закононарушения против човечеството поради офанзивата против Израел на 7 октомври предходната година и последвалата война в Ивицата Газа.
На кого му пука за корупцията?
Корупцията е най-големият проблем за българите, демонстрират серия от изследвания. Въпреки това тематиката не е съществена в акцията за следващите предварителни парламентарни избори, които ще са на 9 юни. От резултатите обаче зависи дали въобще ще има стъпки против корупцията или всичко ще си остане постарому. Силно ви предлагам.

И до момента в който корупцията евентуално отново ще остане на назад във времето, на парламентарните избори може да изгрее нова звезда. Преди тя беше съветничка в профсъюз. Напусна го, с цел да взе участие в изборите за кмет на София, само че стана общинска съветничка. Сега се явява с коалиция с още една неуспяла да стане кмет на столицата - Мая Манолова. В това видео събрахме какво се знае за „ Солидарна България “.

Припомням ви и по тематиката.

Препоръчвам ви и да се, в случай че още не сте.
ДАНС проверява лифтове, таксиджии бранят паркоместа, а някои продават банка
Служебният министър председател да ревизира какви са аргументите, довели до прекъсването на Симеоновския въжен превоз. Това се случи единствено няколко часа, откакто от Столичния общински съвет желаеха изключително съвещание, на което да бъдат изслушани двамата кметове, управлявали сред 2005 и 2023 година – Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова от ГЕРБ.

Само преди дни Главчев изиска ДАНС да проверява решението на кабинета му да даде пари за частната

Самата организация е известна с това, че общо взето не съумява да разкрие нищо значително, изключително когато е обвързвано с проведената престъпност и Русия, само че пък се засилва преди и по време на избори. Сега може да гони „ вятърни “ лифтове.

В София да стартират неопределен митинг против закриването на таксиметровите стоянки в София. Те се случват на фона на митинги против новата велоалея по булевардите „ Патриарх Евтимий “ и „ Витоша “. Тези недоволства съответстваха с.

В центъра се стигна и до конфликти, откакто група възрастни мъже налетяха да бият тийнеджъри, пишат от с.

Процедура за продажбата на „ Първа капиталова банка “ (ПИБ) е в напреднала фаза, а претенденти да я придобият са „ УниКредит Булбанк “ и „ Пощенска банка “. Това написа.

Официалната история на ПИБ, в която съществени акционери са Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев, е история на триумфа от дребна банка до систематичен състезател с лидерски позиции в банкирането на дребно. В неписаната история, която няма да прочетете на уеб страницата ѝ, има богата серия от повтарящи се регулаторни главоболия за нейния надзирател Българската национална банка (БНБ), а постоянно и на цялата държавна машина.

Припомням ви този.
Няколко рекомендации
Руските управляващи още не са почнали нова готовност, макар незабавната потребност от хора на фронта в Украйна. На помощ идват огромни предприятия - против данъчни облекчения. Те фиктивно наемат руснаци и чужденци, които отиват на война против бонуси. В схемата е и " Вагнер "..

Европейският съюз е на прага на ново разширение, само че политическата обстановка в някои от страните претенденти за участие основават спомагателни спънки. Брюксел може единствено да следи процесите в Северна Македония и Грузия, а те дават обещание още проблеми,.

Паметта за така наречен „ Възродителен развой “ последователно си отива. Тази част от историята обаче се оказва идеална за политическа приложимост от страна на Движение за права и свободи. Отделете няколко минути за за това какво се случва на 19 май 1989 година в Джебел.
Човек на деня
Тя е режисьор, сценарист и продуцент, а нейни филми от години печелят награди на интернационалните фестивали. Преди дни работата по последната ѝ лента беше високо отличена от Съюза на българските кино дейци. Тя е на Свободна Европа.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Усмихнат ден,

Николай Лавчиев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР