Щерката на Гала и синът на Деляна Маринова-Джуджи живеят на

...
Щерката на Гала и синът на Деляна Маринова-Джуджи живеят на
Коментари Харесай

Гала и Джуджи не искат внучетата да гладуват

Щерката на Гала и синът на Деляна Маринова-Джуджи живеят на фамилни начала от две години и половина и скоро ще се врекат във честност един на различен, разкри бъдещата сватя на Гала. Двете са доста положителни другари и се радват за децата си, само че постоянно се майтапят, че баби няма да стават.

„ Аз съм звезда, не мога да виждам внучета. Макар че ще им давам въпреки всичко да ми викат „ бабо “, разкри на смешка в „ Преди обед “ Джуджи.

Тя сподели и красивата си къща, обзаведена в африкански жанр, която дели единствено с мъжа си, тъй като младите живеят настрана.

Джуджи, която е кумица на една от най-богатите българки Лора Виденлиева постоянно ѝ гостува в ЮАР, където вдовицата на Владимир Грашнов живее. Оттам си е донесла африкански маски, щраусови яйца и даже чаши, с които е обзавела просторния си дом на два етажа, който дели, с изключение на с мъжа си, и с котарак.

Преди да се нанесе в къщата, фамилията на Маринова живеело в апартамент, само че през днешния ден то се радва на огромен двор, прикрит зад съществени огради и дребен басейн. На две крачки от него е кухнята, която може да се употребява и като столова, тъй като има висока маса, където да се хапне.

За публични случаи обаче се употребява друга маса в трапезарията, в която има мека мебел с два дивана пред тв приемника. Това е обичаното място на телевизионерката и брачна половинка ѝ. На горния етаж са спалните и сервизните пространства. Джуджи сега води предаване в здравна кабеларка, на което е продуцент, откакто приключи тази компетентност в НАТФИЗ, написа " Минаха години ".

Въпреки огромната къща, по която сигурно има доста работа, тя явно губи борбата с килограмите и от ден дневно наподобява по-закръглена. Опитвала какви ли не режими и диети, само че на вятъра - нищо не ѝ пособие да се раздели най-малко с няколко от непотребните си килограми. До липосукция (изсмукваме на мазнинките) приятелката на Гала по този начин и не стигна, защото съществено се бояла от сходен жанр интервенции.

Джуджи не обича фитнеса, само че за сметка на това обича да обикаля кулинарните магазини и да си купува подготвени манджи, които да хапва на драго сърце.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР