Сериозен интерес от чуждестранни клубове има към защитника Мирослав Енчев.

...
Сериозен интерес от чуждестранни клубове има към защитника Мирослав Енчев.
Коментари Харесай

Сериозен интерес от чуждестранни клубове за роден футболист

Сериозен интерес от задгранични клубове има към бранителя Мирослав Енчев. 29-годишният защитник е свободен сътрудник, защото договорът му с Черно море изтече с края на сезона в efbet Лигата.

По всичко проличава, че Енчев, който беше част от „ моряците “ от 2018 година, няма да остане дълго време без тим. Освен от чужбина, интерес са декларирали и няколко български клуба.

Който и тим да притегли бранителя в редиците си, това може да се одобри като сериозен удар. Мирослав Енчев е оценен на 200 000 евро от профилирания уебсайт „ Transfermarkt”, само че в този момент ще излезе гратис. Още повече, че за последните пет години цената му е скочила над пет пъти. От 35 000 евро през 2016 година до 200 000 все още.

За три години като състезател на Черно море, Мирослав Енчев, който може да бъде употребен еднообразно сполучливо и в центъра на отбраната, и като десен бек, записа 57 мача, в които се отличи с два гола и три асистенции.

Роденият в Стара Загора футболист през кариерата си е играл за Берое, Нефтохимик, Ботев (Гълъбово) и Верея. С Берое стана притежател на купата на България през 2010 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР