Със сигурност ще има някакви улични "сражения", условно да ги

...
Със сигурност ще има някакви улични "сражения", условно да ги
Коментари Харесай

Петьо Блъсков каза как ще се решат изборите в САЩ

Със сигурност ще има някакви улични "сражения ", условно да ги назовем. Голяма гюрлутия ще има, само че в последна сметка съдът ще реши защо става въпрос.

Това сподели за предстоящите митинги след изборите в Съединени американски щати основният редактор на "Труд " Петьо Блъсков в предаването "Пресечна точка " по Нова телевизия.

Има разлика в претекста за митингите от едната и другата страна, уточни Блъсков: Ако Тръмп завоюва в съда борбата, мъчно могат да бъдат аргументирани митингите. Американците доста не са привикнали да си хулят и мачкат правосъдната система. Ако Байдън завоюва изборите, митингите ще имат различен мотив.

Но в последна сметка и двата типа митинги ще бъдат на политическа и идеологическа основа, добави основният редактор на "Труд ".

Отворена е врата за операции. Бюлетините не са, както се споделя, прономеровани и прошнуровани.

Вратата за шашмата е отворена. Няма човек на света, даже и американците, който в тази толкоз значима борба да не се възползва, съобщи Блъсков. От през вчерашния ден виждаме по какъв начин резултатите на Байдън непрестанно се качват, акцентира основният редактор на "Труд " за гласовете по пощата.

Разбира се, че политиците са отговорни. И то освен балканските политици, а и едрите политици от Централна Европа, от Англия също.

Македония исторически и до ден сегашен се употребява за фитил на бурето с барут, наречено Балкани.

Това сподели основният редактор на "Труд " по тематиката дали България да блокира започването на договаряния за участие в Европейски Съюз на Северна Македония.

Защото това е географска област, която няма всички реквизити на страна. България се състои от три географски области - Мизия, Тракия и Македония, точка по този въпрос, съобщи Блъсков.

Тези хора, жителите на тази географска област, са много нервни. Тази раздразнителност би трябвало да бъде преодоляна по някакъв метод, добави основният редактор на "Труд ".

Но главно, в дъното на тази препирня са всякакви политически клевети, които работят за надзор над Балканите, акцентира Блъсков.

Миналата седмица вестник "Труд " разгласява заглавие "Бартер със Скопие - минало за настояще ". Това от политическа позиция е вероятният компромис.

Мирясайте по този въпрос, ние сме ви признали като страна още преди 30 години, първи в Европа. Но престанете да се гаврите с историческото минало на България, част от което на процедура сте и вие, прикани Петьо Блъсков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР