Ейми Уайнхаус може да се е смятала по-малко за звезда,

...
Ейми Уайнхаус може да се е смятала по-малко за звезда,
Коментари Харесай

Трагичната истина за последните дни на Ейми Уайнхаус

Ейми Уайнхаус може да се е считала по-малко за звезда, а повече за тлееща свещ, хвърляйки мъждив искра върху напоените с алкохол гости в задимения партерен клуб, добавяйки към сантиментална заплаха от всичко това.

Но не доста пламъци горяха толкоз блестящо като нейните, преди неприятностите, които тя означи в песента, да угасят светлината й на 23 юли 2011 година, когато тя беше единствено на 27 години.

Ейми звучеше родена за песни с факел на колана, живият й глас пропиваше опит, който опровергаваше младостта й, благозвучност от друга ера и видимо дълбок бунар на обезсърчение.

Следователно нейната история е разказана още веднъж и още веднъж, в това число в извоювания с Оскар документален филм за 2015 година Ейми, по едно и също време възхвала на нейния гений и трогателен роман за нейното проваляне, което беше следено от толкоз доста хора - от близко и отдалеко, посредством въодушевеното медийно отразяване на нейното самоизтребление. (Семейството на Уайнхаус взе участие, само че по-късно се дис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР