Тя съобщи в социалните мрежи, че отново е сама, през

...
Тя съобщи в социалните мрежи, че отново е сама, през
Коментари Харесай

Зарязаната ергенка Елена: Животът е прекрасен

Тя заяви в обществените мрежи, че още веднъж е сама, през май. Тогава не скри, че даже се видяла младоженка с мистериозния мъж, поради който се премисти в Брюксел, само че той не бил на същото мнение. Тя обаче откри ефикасен метод да излекува разрушеното си сърце, като отпраши за едни от най-красивите средиземноморски острови. В Сицилия е на ниска цена, красиво, има невероятни исторически забележителност и не на последно мяста е единствено на два часа и половина път от София, напомня Hotnews.bg. „ Сицилия лекува души с цветовете си, тези розови оттенъци, светлосенките, усмивките на хората, Монте Кофано и семплите вечери върху ленена завивка от чеиза на Беа. Да си вземеш лимона за рибата от дървото до вас и да не забравяш, че не е нито прекомерно рано, нито прекомерно късно за аперитиво ”, написа „ ергенката ” в обществените мрежи.

Ще се върна напълно скоро, дала обещание съм си го от години, за няколко месеца от това безвремие. Направих и лист с нещата, които отсрочвам, а за които бленувам от години, и няколко от тях се намират тук. Нямам повече оправдания а ла „ не е моментът ”, „ той не желае ” и прочие ”, написа още Елена. и приключва, с цел да покаже, че към този момент се усеща по-добре: " Ариведерчи, Сицилия, благодаря за твоята лечебна мощ! "
Реклама
С различен пост Елена оповестява, че че " от време на време е нужна цялостната съсипия, с цел да се съгради нещо отначало.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР