Зрителите на Emmerdale отчаяно искат Том Кинг да бъде разкрит

...
Зрителите на Emmerdale отчаяно искат Том Кинг да бъде разкрит
Коментари Харесай

Крахът на Том Кинг от Emmerdale е „запечатан“: забележка на Лидия, сцена с Каин и обрат на Бел

Зрителите на Emmerdale обезверено желаят Том Кинг да бъде оголен и в този момент някои улики може да са запечатали краха му по ITV сапун.

Героят може да бъде изобличен в идни подиуми, след подмятания, направени от други поданици на фона на злоупотребата му с Бел Дингъл. След като я контролираше наложително и я манипулираше в продължение на месеци, Том също изолира и преследва жена си, с цел да я следи.

Отчаянието му да управлява всеки аспект от живота й я остави в капан и в последните епизоди той се обърна я показал принуждение и я посягал физически. Всичко стигна до връхната си точка в последните подиуми, когато Бел щракна и бутна Том, забелязан от други селяни.

Но на фона на това, че Бел се усеща неспособна да признае за държанието на Том, до момента в който той продължава да й наглася, като се държи по този начин, като че ли той е жертва, може ли някой да разбере истината? След като Бел към този момент е призната в Център за оценка на рецесии на психологичното здраве, а фамилията й се опасява, че тя се бори да се оправи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР