За Трета лига ще са необходими поне 500 хил.лева Нефтохимик

...
За Трета лига ще са необходими поне 500 хил.лева Нефтохимик
Коментари Харесай

Нефтохимик спечели първото място в Областната група, но трудното тепърва предстои

За Трета лига ще са нужни най-малко 500 хил.лева

" Нефтохимик " взе шампионската купа в " А " регионална група на Бургас, откакто завоюва и последния си мач - семейството на " Ропотамо " с 2:1. " Зелените " преобладаваха през целия мач, само че двата гола паднаха едвам пред второто полувреме. Точни бяха Пламен Николов и Алекс Попов. Гостите означиха от дузпа в последните минути на мача.

Медалите и купата връчи ръководителят на Оценка за съвместимост на БФС Бургас Димитър Костов, а наградата на последователите за най-хубав футболист за сезона отиде при капитана Светослав Славов. Той завоюва най-вече гласове в анкетата измежду почитателите на тима.Нефтохимик приключва сезона като решителен победител с 20 извоювани мача и едвам две равни срещи. Голова разлика на тима е 70-9.

" Нефтохимик " реализира триумфа с доста млад тим, пред който обаче занапред предстоят тествания. В идващите дни ще стане ясна и програмата за баражите за влизане в Трета лига. 8 тима ще се борят за 2 места, а " Нафтата " ще би трябвало да в профил най-малко два противника в плейофите.

Ако завоюва промоция, клубът ще би трябвало да обезпечи порядъчен бюджет от 500-600 хил.лева, с цел да образува тим, който да е на обичайно равнище в третия ешалон. На този стадий не е ясно от кое място и по какъв начин ще се намерят средствата, само че в случай че се обезпечи финансиране, то следващата година ще има градско дерби в Трета лига сред " Черноморец 1919 " и " Нефтохимик ". " Акулите " изпаднаха злополучно преди седмица, само че упоритостите им са за неотложно завръщане измежду експертите.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР