Партията запазва подкрепата сиСлед изключването на германската “Алтернатива за Германия

...
Партията запазва подкрепата сиСлед изключването на германската “Алтернатива за Германия
Коментари Харесай

Лидерът на АзГ: Няма да допуснем „мелонизация“

Партията резервира поддръжката си
След изключването на немската “Алтернатива за Германия ” от парламентарната група “Идентичност и народна власт ” в Европейския парламент водачът на партията Тино Хрупала насочи остри рецензии към предходните сътрудници от Италия и Франция.

Хрупала упрекна досегашните си сътрудници в Европа в интервенция във вътрешните работи на Германия. На партийна конференция в петък вечерта той забрани всякаква интервенция в делата на партията от страна на партиите на Марин Льо Пен и Джорджия Мелони. Премиерката Мелони поддържа пращането на оръжия за Украйна и разпределянето на мигрантите в Европейски Съюз.
“Тази мелонизация няма да се случи при нас. Нашата партия няма да се огъне, с цел да стане по-харесвана от другите. За нас немските ползи постоянно са преди всичко ”, споделя Хрупала.

В четвъртък групата на “Идентичност и народна власт ” изгони всичките девет евродепутати от “Алтернатива за Германия ” с неотложно деяние. Причината е изявление, обещано от главния техен претендент за европейските избори Максимилиан Кра, в което той оневинява дейностите на Секретен сътрудник по време на Втората международна война.

Въпреки това, съгласно последното социологическо изследване на ИНСА, “Алтернатива за Германия ” резервира второто си място преди евроизборите със 17 % поддръжка.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР