Шенген трябва да бъде реформиранЛидерът на френската парламентарна фракция на

...
Шенген трябва да бъде реформиранЛидерът на френската парламентарна фракция на
Коментари Харесай

Марин льо Пен: Европейският съюз е опасен за страните членки

Шенген би трябвало да бъде реформиран
Лидерът на френската парламентарна секта на Националното обединяване Марин льо Пен назова Европейски Съюз доста рисков съюз за страните-членки. В изявление за вестник тя сподели: „ Европейският съюз е заплаха за всички наши народи и е разумно да се борим дружно “.

„ Европейският съюз не е Европа. Това е просто особена форма на континентално съдействие, която в продължение на няколко десетилетия е потвърдила, че носи дребна изгода за нашите стопански системи и нашите страни. Тя демонстрира всеки ден какъв брой е токсична. Трябва да го реформираме, с цел да дадем на страните повече пълномощия и да защитим националните особености, които са съдействали за изобретателността и въздействието на Европа. Нашият план може да се назова Европейски съюз на нациите. Това ще бъде по-свободна и по-съгласувана система на междуевропейско съдействие ”, сподели Марин льо Пен.

„ Това, против което се противопоставяме, е приемането на имигранти в избрани страни, които по-късно се заселват в цяла Европа, или, още по-лошо, на незаконни имигранти, които се скитат из всички страни без надзор. Шенген би трябвало да бъде реформиран, с цел да вземе поради тези неконтролирани и нездравословни миграции. На процедура жителите на Европейски Съюз ще бъдат сложени на опашка, която им подсигурява влизане във Франция без надзор. Останалите ще се редят на опашка, където ще би трябвало да потвърдят право на влизане на наша територия. Този принцип, изцяло безпристрастен за жителите на Европейски Съюз, ще отбрани всички. Има го във всички страни по света, които почитат себе си ”, добави тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР