Сагата около Brexit събра и представи актьорски състав от по-големи

...
Сагата около Brexit събра и представи актьорски състав от по-големи
Коментари Харесай

Авантюристи и джуджета: Актьорите в драмата Brexit

Сагата към Brexit събра и показа актьорски състав от по-големи от живота герои, решени да подпечатват със личните си визии бъдещето на Англия. Конфликтните им персони сътвориха огромна драма в Народното събрание и се трансфораха в база за многочислени смешки.
Ето взор на някои водещи играчи:
Борис Джонсън
Министър-председателят с рошавия си перчем е прочут с шегите и самохвалството си, които са го поставяли в конфузни обстановки както по време на двата му мандата като кмет на Лондон, по този начин и като външен министър.
Но клоунският му сексапил и подарък за обществено говорене през юли го доведоха до реализиране на изначалната му упоритост да управлява Англия. 55-годишният ученик на Оксфорд даде обещание да успее там, където предшественикът му Тереза Мей се провали - да накара Англия да излезе от Европа непременно на 31 октомври.
Неговият решителен метод докара до това, че най-яростните му критици го упрекват, че е " долнопробен деспот ", който управлява жестоко Народното събрание и унижава Англия на международната сцена.
Джереми Корбин
Основният водач на опозиционната Лейбъристка партия е също толкоз поляризиращ гласоподавателите - и членовете на личната си партията - като английския министър председател.
70-годишният социалист е следван от несъгласия, откогато стана водач през 2015 година Неговото наказание на окупацията на палестинските територии от Израел е съпроводено с недоволства от антисемитизъм в границите на лейбъристите.
А отводът му да изложи ясна позиция във връзка с Brexit – множеството членове на партията са срещу, само че самият Корбин е песимист във връзка с Европейски Съюз – тласна лейбъристите до дъното в изследванията на публичното мнение. И въпреки всичко възрастният вегетарианец може да се трансформира в идващия английски водач, в случай че Джонсън се препъне през идните седмици.
Джон Бъркоу
Председателят на Камарата на общините се трансформира в мем в обществените медии и телевизионна сензация с помощта на буйните си апели за ред по време на изключително внезапни диспути за Brexit.
Той се трансформира и в пособие за поддръжниците на Brexit, като неведнъж нарушава разпоредбите, с цел да даде на депутатите всяка опция да гласоподават, с цел да осуетят проектите на държавното управление за Brexit.
Издигането му за ръководител през 2009 година трябваше да направи члена на Консервативната партия политически безпристрастен. Подходът на 56-годишния политик към работата му докара до това, че един критик от консерваторите го отхвърля като " лицемерно набожно джудже ".
Филип Хамънд
Дългогодишният някогашен министър на финансите се отдръпна в символ на митинг против метода на Джонсън за Brexit предишния месец. 63-годишният политик в този момент е отпред на закостенял протест, предопределен да блокира опасността на Джонсън за " Brexit без договорка ".
Вестник Financial Times един път го назова " поемащ риск човек ", който е " артикул на английската безразсъдна авантюристка (Маргарет) Тачър ". Последният му ход би могъл да принуди Джонсън да свика предварителни избори с непредвидими резултати.
Доминик Къмингс
Главният консултант на Джонсън е прочут като безмилостен политически пълководец, който овладя непредвиденото гласоподаване през 2016 година за излизане от Европейски Съюз.
Британските медии го обрисуват като индивидът зад кулисите, който е най-отговорен за безкомпромисния метод на Джонсън към Brexit. Неговият безсърдечен жанр и недоверчивост към световните институции провокираха съпоставения с някогашния консултант на американския президент Доналд Тръмп Стив Банън.
47-годишният Къмингс беше показан от артиста Бенедикт Къмбърбач като изстрадал талант в телевизионна драма за референдума за Европейски Съюз, излъчена тази година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР