Виктория Томова ще излезе в утрешния ден на кортовете на

...
Виктория Томова ще излезе в утрешния ден на кортовете на
Коментари Харесай

Ролан Гарос: Томова излиза в опит да запише първа топ 20 победа в кариерата си

Виктория Томова ще излезе в утрешния ден на кортовете на Ролан Гарос, като ще се опита да запише първата си победа в главната скица на конкуренцията в Париж. Първата ни ракета при дамите се показа фантастично през предходната седмица на WTA 250 надпреварата в Рабат и остана единствено на гейм от това да се класира за своя първи край в кариерата на най-високото тенис равнище.

Сега пред Вики стои задачата за пръв път в своята кариера да надиграе представителка на топ 20, а точно рускинята Екатерина Александрова, която през тази година доближи до 1/2-финалите в Маями, надигравайки тенисистки от ранга на Джесика Пегула и самата Ига Швьонтек. Точно 16-ата сложена спря Вики през предходната година в Париж, само че в този момент привидно събитията наподобяват доста положителни за българката, тъй като Александора в изгубила цели 5 от 6-те си дуели на червени кортове в хода на клей сезона и това изрично е нейната най-омразна настилка.

Сблъскът сред Томова и международната номер 18 е подложен под номер две в програмата на корт 12 и ще стартира незабавно след края на срещата сред Емил Руусувуори и Сун-уу-Куон, което би трябвало да стане някъде след 14:00 часа българско време.

Програмата за вторник на корт 14 (започват не преди 12:00 часа)

1. Сон-уу-Куон - Емил Руусувуори

2. Виктория Томова - Екатерина Александрова

3. Пана Удварди - Анастасия Павлюченкова

4. Даниел Елахи Галан - Лоренцо Музети

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР