Аз съм жена на 30 години и се чувствам много

...
Аз съм жена на 30 години и се чувствам много
Коментари Харесай

`Майка ми отбягва мен и децата ми - но пада над себе си, за да се грижи за сина на брат ми`

Аз съм жена на 30 години и се усещам доста ядосана на майка си, която наподобява не пука ми за мен или двете ми деца. И двете ми деца са под пет години, аз работя на цялостен работен ден, а брачният партньор ми работи два дни в седмицата, само че майка ми в никакъв случай не предлага да помогне и даже не ме пита по какъв начин се оправям!

На въпреки това, по-големият ми брат има осемгодишен наследник, който майка ми обожава и тя безусловно пада над себе си, с цел да се грижи за него и да взе участие в живота им.

Знам, че това звучи доста „ горкият аз ”, само че от време на време съм плакал да задрямвам поради неналичието на интерес на майка ми към мен и децата ми.

Според мен тя би трябвало да желае да взе участие и не зависи от мен да я насилям нея. Това е обидно и стартира да основава проблеми сред мен и брат ми, тъй като го отвращавам, че притегли цялото й внимание.

Майка ми, която беше сама от няколко години, откогато татко ми умря, отпътува на отмора с брат ми и фамилията му това лято, макар че я попитах преди месеци дали би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР