Това реши Софийският градски съдПродавали “трева из СофияСофийският градски съд

...
Това реши Софийският градски съдПродавали “трева из СофияСофийският градски съд
Коментари Харесай

Арест за трима с три оранжерии за марихуана в „Орландовци“

Това реши Софийският градски съд
Продавали “трева ” из София

Софийският градски съд наложи непрекъснат арест на трима поданици на квартал “Орландовци ”, хванати да отглеждат марихуана. Миналата седмица бяха открити две техни оранжерии с общо 2700 растения, а когато наркопроизводителите към този момент бяха зад решетките, служители на реда нахлуха в парцела на единия от тях и откриха трети парник с още 150 растения.

Според съда има задоволително доказателства, че Владимир Янев, Валентин Стефанов и Алекс Соколов са добивали и съхранявали за разпространяване огромни количества “трева ”. Трите им оранжерии са били добре оборудвани с техника, с която да се следи и обезпечава такава температура и мокрота, че растенията да бъдат с висока централизация на канабиноиди. Има и доказателства, че част от създадената в “Орландовци ” дрога е продавана из цяла София. Растенията били в друга фаза на вегетация, като задачата на триото била всеки месец да добива идентични количества продукция. При обиските са открити и 11 кг изсушена марихуана, подготвена за пушене.

Съдът не счита, че има заплаха тримата да се укрият, само че в случай че са на независимост могат да извършат друго закононарушение или да се опитат да притискат очевидци.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР