С пътешествие завърши старата и започна новата година за Лена

...
С пътешествие завърши старата и започна новата година за Лена
Коментари Харесай

Лена и Миро работят за бебе в Париж?

С странствуване приключи остарялата и стартира новата година за Лена Бориславова.

Бившата говорителка на Кирил Петков още веднъж избра да бъде на празника в чужбина само с годеника си Мирослав Иванов. Двамата си подариха сантиментално прекарване в града на любовта - Париж, написа " Ретро “.

Там Лена и депутатът от Политическа партия били на посетители на нейната по-малка сестра Маргарита, която е доктор и работи във френската столица от години насам. В последните няколко месеца Лена и Миро пътуват съвсем непрестанно отвън рамките на България, за да търсят усамотение, да скрепят връзката си и да работят за бебе, разясняват хора от тяхното най-близкото им обграждане.

В Париж те посетили обичаните си  забележителности, а в първите минути на 2023 година изгледали впечатляващата заря на Триумфалната арка.

За отминалите коледни празници двойките още веднъж не беше в България и избегна фамилните сбирки с родственици. Тогава те посетиха коледните базари в Страсбург, известни със своята помпозност и лукс по целия свят.

Юристката реши да се отдръпна от дейна политика единствено след шест месеца в ръководството, откакто се появи скандалното видео с парапета и други любопитни фрагменти, а тя бе забъркана в любовна спекулация с някогашния министър председател Кирил Петков. Скандалът бе на път да унищожи 8-годишната й връзка с годеника й Миро, с който към този момент са съумели, най-малко видимо, да преодолеят компликациите и още веднъж са на крилете на любовта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР