Руският президент Владимир Путин помилва две жени, осъдени за държавна

...
Руският президент Владимир Путин помилва две жени, осъдени за държавна
Коментари Харесай

Путин помилва жени, осъдени за държавна измяна

Руският президент Владимир Путин помилва две дами, наказани за държавна измяна, тъй като изпратили есемеси, съобщаващи за напредването на съветски танкове към Грузия, малко преди късата война сред двете страни през 2008 година, оповестиха през днешния ден съветските управляващи, представени от Франс прес.

Как би изглеждала Русия след Путин

" Ръководен от правилата за човечност ", стопанинът на Кремъл помилва Анник Кесян и Марина Джанджгава с два указа, оповестени през днешния ден на уеб страницата за публично разпространяване на юридически документи от съветските управляващи.

Властта на Путин ще се пропука

Указите би трябвало да влязат в действие 10 дни след публикуването им.

Двете дами са жителки на балнеолечебния курорт Сочи, намиращ се далеко от границата с Грузия. Те изпратили есемеси на свои другари в Грузия, с цел да ги предупредят, че са видели съветски танкове, ситуирани на гарата на града им.

Какво разкрива Путин в поредност от изявленията пред Оливър Стоун?

Кесян е наказана през август 2015 година на осем години отнемане от независимост в лагер, а Джанджгава е наказана през май 2014 година на дванайсет години.

Москва и Тбилиси не поддържат дипломатически връзки от светкавичната война през август 2008 година, когато Русия завладя част от Грузия и остави войски в два сепаратистки района - Южна Осетия и Абхазия, които призна за самостоятелни.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР