ЧИКАГО (AP) — Нападателят на щипка Адли Рутшман направи тайбрек

...
ЧИКАГО (AP) — Нападателят на щипка Адли Рутшман направи тайбрек
Коментари Харесай

Rutschman постигна тайбрек сингъл и Хендерсън Хоумърс отново, докато Orioles победи White Sox с 6-4

ЧИКАГО (AP) — Нападателят на щипка Адли Рутшман направи тайбрек сингъл от два ръна в осмия ининг, Гунар Хендерсън удари своя 17-ти хоумър и Балтимор Ориолс победиха Чикаго Уайт Сокс с 6-4 в петък вечерта.

Централния полеви състезател Колтън Каузър ограби Томи Фам от соло хоумър за финала и Ориолс останаха в очакване на още една сложна победа за деня откакто победи Чикаго с 8-6 в игра, която приключи с флай в полето и позвъняване за интервенция.

Райън О'Хърн удвои, повеждайки осмия против Джон Бребия, а Антъни Сантандер излезе с един навън. След като Cowser отпадна, Rutschman направи тайбрек сингъл отляво, който гмуркащият се Andrew Benintendi хвана в капан. Сантандер се блъскаше през целия път от първо място, едвам успявайки да победи щафетата, с цел да направи 6-4 и Orioles завоюваха втората си поредна победа след три мача в Сейнт Луис.

Хендерсън удвои и вкара в трети. Той удари Хоумър с два ръна против титуляра на Уайт Сокс Крис Флексен в пети с три ръна, с цел да направи резултата 4-0...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР